Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορές θέλουν την Nvidia να σταματάει την παραγωγή σε κάρτες της σειράς RTX 20

*
Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές από το IThome, η Nvidia φέρεται να σταματάει την παραγωγή σε κάρτες της σειράς RTX 20 και συγκεκριμένα τις RTX 2070, RTX 2070 Super, RTX 2080 Super και RTX 2080 Ti.

Όπως αναφέρει το IThome η κίνηση της Nvidia θα αφορά μόνο τις παραπάνω κάρτες, ενώ παράλληλα θα σταματήσει και η πώληση τους από τα καταστήματα λιανικής μέσα στους επόμενους μήνες με την κυκλοφορία των νέων Ampare καρτών. Η κίνηση της Nvidia γίνεται με σκοπό να αποδεσμευτούν πόροι από την παραγωγή των RTX 20 και να δοθούν πλήρως στην παραγωγή των καρτών Ampere που θα κυκλοφορήσουν στο προσεχές μέλλον.


Για τους καταναλωτές που αναζητούν επί του παρόντος μια νέα κάρτα γραφικών αυτό μόνο αρνητικά μπορεί να λειτουργήσει, καθώς η αναφορά εικάζει πολλαπλές ελλείψεις τεμαχίων μέσα στις επόμενες εβδομάδες ακόμα και νωρίτερα από το προβλεπόμενο, εξαιτίας της υψηλής ζήτησης προϊόντων με σκοπό το mining. Αν και η κατάσταση εστιάζει υπερβολικά στις high-end κάρτες, ακόμα και η mid-end θα επηρεαστούν από αυτό όπως οι GeForce GTX 1660 SUPER και GeForce RTX 2060.

Σχετικά με την νέα σειρά RTX 30 το IThome παρουσίασε ως πιθανή κυκλοφορία της σειρά στις 17 Σεπτεμβρίου 2020, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την Nvidia.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*