Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε και επίσημα η 6η γενιά επεξεργαστών Intel Core

Η Intel ανακοίνωσε στο πλαίσιο της Gamescom 2015 τη διαθεσιμότητα των επεξεργαστών για desktop PC: Intel Core i7-6700K και Intel Core i5-6600K, όπως επίσης και το chipset υποστήριξης Intel Z170. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επεξεργαστές διατίθενται χωρίς περιορισμούς χρονισμού (unlocked), ενώ αποτελούν την 6η γενιά της οικογένειας CPUs Intel Core και chipset της σειράς Intel 100, τα οποία και αναμένονται αργότερα εντός του έτους. Η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης τα σχέδια της για την κυκλοφορία 6ης γενιάς επεξεργαστή Ιntel(r) Core “K” για φορητούς υπολογιστές αυτό το έτος, ο οποίος θα αποτελεί το πρώτο «ξεκλείδωτο» mobile SKU για ενθουσιώδεις χρήστες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά, αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Όσον αφορά στους επεξεργαστές Intel Core i7-6700K και Intel Core i5-6600K, αναμένεται άμεσα η κυκλοφορία τους με τιμή $350 και $243 αντίστοιχα. Οι νέοι, τετραπύρηνοι επεξεργαστές απευθύνονται κυρίως σε gamers και overclockers, ενώ έρχονται με πλήρη υποστήριξη του νέου πρότυπου μνήμης RAM DDR4 και με βασική συχνότητα στα 4,0 GHz. Τέλος, η εταιρεία αποκάλυψε και άλλες τεχνολογίες, όπως είναι το νέο Thunderbolt 3 και οι τελευταίοι σκληροί δίσκοι Solid-State για ακόμα μεγαλύτερη αύξηση απόδοσης, με την Intel να παρουσιάζει μοντέλο των 800GB της σειράς Intel SSD 750.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*