Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το OnePlus 3T

H OnePlus ανακοίνωσε το επόμενο βήμα μετά το OnePlus 3, το OnePlus 3T. Η συσκευή δεν είναι ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο, ούτε προσφέρει κάτι το τόσο ξεχωριστό. Πλασάρεται ως ένα refresh του υπάρχοντος μοντέλου και έρχεται με πιο γρήγορο επεξεργαστή, μεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερη μπροστινή κάμερα. Το OnePlus 3T θα κυκλοφορήσει στην soft gold έκδοση του OnePlus 3, καθώς και σε ένα gunmetal dark gray χρωματισμό, ενώ θα προσφέρει και την επιλογή για αποθηκευτικό χώρο 128GB. Η διάθεσή του θα αρχίσει στην αγορά των ΗΠΑ στις 22 Νοεμβρίου και στις 28 του ίδιου μήνα στην Ευρώπη. Η τιμή του για την περιοχή μας ξεκινάει από τα €439 για το μοντέλο των 64GB και φτάνει τα €479 για αυτό των 128GB.

To OnePlus 3T έρχεται με 6GB RAM, 5.5 ιντσών οθόνη 1080p AMOLED, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 821 και μπαταρία χωρητικότητας 3400mAh. H πίσω κάμερα παραμένει στα 16MP, ενώ στα ίδια επίπεδα έρχεται -πλέον- και η μπροστινή. Από πλευράς λειτουργικού, η συσκευή θα κυκλοφορήσει με μια lightly customed έκδοση του Android 6.0 Marshmallow, ενώ μέχρι τα τέλη της χρονιάς θα υπάρξει δυνατότητα αναβάθμισης σε Android 7.0 Nougat.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*