Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Realme X3

*
Μετά την ανακοίνωση του X3 SuperZoom τον προηγούμενο μήνα, η Realme προχώρησε στην αποκάλυψη του Realme X3. Όπως φαίνεται και από το όνομα, το X3 δεν έχει το periscope module του SuperZoom και αντίθετα φέρει 12MP telephoto camera.

Άλλη μια διαφορά βρίσκεται στις εμπρόσθιες κάμερες με το X3 να έχει μια κύρια 16MP και μια 8MP ultrawide. Η οθόνη του είναι 6,6 ιντσών FHD+ IPS LCD με 120Hz refresh rate. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο δεξί πλαϊνό μέρος της συσκευής. Στο πίσω μέρος βρίσκεται ένα setup 4 καμερών. Η κύρια είναι 64MP, η δεύτερη είναι 8MP ultrawide, υπάρχει ένα 2MP module και ακόμα ένα 12MP 51mm telephoto snapper. Μέσα του βρίσκεται ένα Snapdragon 855+ μαζί με 6 ή με 8GB μνήμης RAM με χωρητικότητα 128GB UFS 3.0. Το κινητό θα τρέχει λογισμικό Android 10 μαζί με Realme UI. Η μπαταρία του είναι 4,200mAh και υποστηρίζει 30W.


Το Realme X3 θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου σε μπλε και λευκό χρώμα και η τιμή του για την έκδοση με τα 6GB μνήμης RAM υπολογίζεται στα $330, ενώ η έκδοση με τα 8GB στα $343.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*