Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το νέο smartphone της Essential

*
O Andy Rubin είναι ο συνιδρυτής των Danger και Android και πλέον έχει τη δική του εταιρεία με την ονομασία Essential. Tο νέο smartphone της εταιρείας είναι το PH-1, του οποίου η μοναδική οθόνη και η camera το κάνουν να ξεχωρίζει. Η οθόνη του κινητού είναι στις 5,71 ίντσες και καλύπτει σχεδόν όλο το μπροστινό μέρος, με aspect ratio 19:10 και ανάλυση 1.312x560 pixels. H οπίσθια κάμερα είναι στα 13MP με την εμπρόσθια να φτάνει τα 8MP, ενώ και οι δύο κάμερες έχουν τη δυνατότητα εγγραφής video 4K/30fps, 1080p/60fps ή 720p/120fps. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, στο εσωτερικό του συναντάμε τον Snapdragon 835 με 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, χωρίς τη δυνατότητα προσθήκης microSD, ενώ το λειτουργικό του είναι Android.



Τέλος, ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του κινητού είναι η προσθήκη USB-C, όμως δυστυχώς δεν υπάρχει καμία υποδοχή ακουστικών, ενώ η μπαταρία του είναι σχετικά μικρή στα 3,040mAh. Επί του παρόντος το PΗ-1 αναμένεται να κυκλοφορήσει μόνο στην Αμερική, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία διάθεσης ή πλάνα για άλλες χώρες, με την τιμή του να αγγίζει τα 700 δολάρια.

 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*