Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποσύρεται το Android TV Box της Razer από το Google Store

Η Google απέσυρε από το επίσημο store της το Forge TV της Razer, μια συσκευή η οποία παρουσιάστηκε στην περασμένη CES και επέτρεπε στους χρήστες να παίξουν στις τηλεοράσεις τους οποιοδήποτε τίτλο του Google Play, αλλά και να stream-άρουν μέσω Wi-Fi περιεχόμενο από τα PC τους. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τις χαμηλές πωλήσεις της συσκευής. Επιπλέον, σύμφωνα με άρθρο του Android Police, το Forge TV δεν είχε λάβει ποτέ την υποστήριξη που είχε υποσχεθεί η Razer, καθώς τα updates ήταν λιγοστά, ενώ το σετ πληκτρολογίου και ποντικιού που είχε υποσχεθεί στους χρήστες δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Αν προσθέσουμε και την αγορά της Ouya από την Razer, καταλήγουμε μάλλον στο συμπέρασμα ότι το Forge TV οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος του.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*