Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτά τα πάμφθηνα parts δημιουργούν τις ελλείψεις σε PS5, Xbox και GPUs

*
Η κατάσταση με τον COVID-19 έχει φέρει τα πάνω κάτω και όπως φαίνεται, parts ακόμη και του 1 δολαρίου έχουν προκαλέσει όλο τον χαμό με ελλείψεις σε PS5, Xbox και GPUs. Όπως σημειώνει σχετικό ρεπορτάζ του Bloomberg, υπάρχει αυτή τη στιγμή παγκόσμια έλλειψη σε display drivers και parts διαχείρισης ενέργειας, τα οποία και κρατούν αυτή τη στιγμή πίσω την μαζική παραγωγή σε πάρα πολλές κατηγορίες. Όπως τονίζεται, οι εταιρείες υπολόγισαν λάθος την πανδημία και ότι ο κόσμος δεν θα αγοράσει αφού θα κάτσει σπίτι και ως εκ τούτου είχαμε και λάθος προβλέψεις και παραγγελίες, ενώ συντηρείται ακόμη μια αρκετά παλιά μέθοδος παραγωγής τους. Μέσα σε όλα, είχαμε και την καταιγίδα στο Τέξας που κατέστρεψε μέρος της παραγωγής, ενώ και μια φωτιά σε ένα ιαπωνικό εργοστάσιο, το κράτησε κλειστό για ένα μήνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*