Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βραζιλία: Πρόστιμο $2 στην Apple από επιτροπή για την απουσιά φορτιστή από τη συσκευασία των iPhone 12

*
Η επιτροπή προστασίας καταναλωτών της Βραζιλίας επέβαλε πρόστιμο ύψους $2 εκατομμυρίων στην Apple, για το λόγο ότι δεν υπάρχουν φορτιστές στη συσκευασίες των iPhone 12. Σύμφωνα με την Procon-SP, η Apple παραπλάνησε τους καταναλωτές μέσω των διαφημίσεων, πουλώντας μια συσκευή δίχως φορτιστή και αθέμιτους όρους.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Apple ανακοίνωσε ότι το iPhone 12 θα ερχόταν δίχως φορτιστή ή earbuds, επικαλούμενη περιβαλλοντικούς λόγους, όπως η μείωση πρώτων υλών για κάθε συσκευή που πουλάει. Υπάρχει βέβαια και η άποψη που λέει πως η εταιρεία προέβη σε μια τέτοια κίνηση, με σκοπό να μειώσει το μέγεθος των συσκευασιών και κατ' επέκταση το κόστος μεταφοράς. Όταν η Apple ρωτήθηκε από την Procon για το αν προτίθεται να μειώσει την τιμή του iPhone 12, λόγω της απουσίας φορτιστή, δεν εδωσε καμία απάντηση. Ακόμα, η επιτροπή κατηγορεί την εταιρεία για ανεπάρκεια στην παροχή βοήθειας σε καταναλωτές που αντιμετώπιζαν προβλήματα με ορισμένες λειτουργίες, έπειτα από τη λήψη κάποιων updates για τη συσκευή. Εκπρόσωπος της επιτροπής τόνισε ότι οι νόμοι θα πρέπει να γίνονται σεβαστοί.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Διχως φορτιστη για περιβαλλοντικους λογους αλλα για μειωση της τιμης του κινητου ουτε λογος χαχα.Βρισκουν και τα κανουν οποτε δε μπορω να τους κατηγορησω...και διχως οθονη να το πουλησουν,ο κοσμος θα τρεξει να το παρει.

*