Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν φωτογραφίες από τα Galaxy Book Pro και Galaxy Book Pro 360 laptops της Samsung

*
Φωτογραφίες από δύο φημολογούμενα laptops της Samsung -το Galaxy Book Pro και το Galaxy Book Pro 360- ήρθαν στην επιφάνεια μέσω διαρροής. Οι φωτογραφίες των δύο συσκευών εμφανίστηκαν στο Voice χάρη στον αξιόπιστο leaker Evan Blass, ο οποίος ισχυρίζεται πως η επίσημη αποκάλυψή τους θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο.



Σύμφωνα με τις φήμες, το Galaxy Book Pro θα κυκλοφορήσει σε μπλε και ασημί αποχρώσεις, ενώ το Galaxy Book Pro 360 σε μπλε μαρίν και χρυσές. Αμφότερα θα διατεθούν με οθόνη 13 ή 15 ιντσών και, σύμφωνα με τον Blass, το Galaxy Book Pro 360 θα υποστηρίζει το S Pen stylus της Samsung. Αν και τα παραπάνω μένει να επιβεβαιωθούν επίσημα για να τα λάβουμε υπόψη, από τις φωτογραφίες φαίνεται πως το Galaxy Book Pro 360 φέρει ένα USB Type-C port, headphone jack και υποδοχή microSD cards, ενώ το Galaxy Book Pro διαθέτει ένα USB Type-A port.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*