Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε το σχέδιο του OnePlus Watch πριν το OnePlus 9 Series Event

*
Μπορεί να περιμένουμε το OnePlus 9 Series Event για να μάθουμε περισσότερα για τις νέες συσκευές και το OnePlus Watch, ωστόσο μια διαρροή έφερε το «έξυπνο» ρολόι στην επιφάνεια πριν την ώρα του. Όπως μπορεί να δει κανείς, το σχήμα του δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τα ανταγωνιστικά προϊόντα, ενώ από την οθόνη του βλέπουμε κάποιες γραμμές που θυμίζουν τα activity rings του Apple Watch. Ο CEO της εταιρείας, Pete Lau, έχει σημειώσει πάντως τον premium χαρακτήρα του προϊόντος με ένα υλικό που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά σε προϊόν της κατηγορίας, ενώ υπενθύμισε πως στόχος της OnePlus είναι να το κάνει ιδιαίτερα προσιτό. Το νέο προϊόν της εταιρείας, τέλος, δεν φαίνεται πως θα «τρέχει» το Wear OS. Περισσότερα στο σχετικό event στις 23 Μαρτίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*