Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαγωνισμός Huawei Y5 από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

Η αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες του Enternity.gr από ένα 4G smartphone Huawei Y5. Το Huawei Y5, με οθόνη αφής 4,5’’, διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,1 GHz και υποστηρίζει ταχύτητες 4G για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει γρήγορο σερφάρισμα στο Internet και μοναδικές εμπειρίες multimedia, με το 4G δίκτυο της COSMOTE. Το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, διαθέσιμο ήδη σε περισσότερο από το 77% του πληθυσμού της χώρας. Χάρη στο κομψό και βολικό του μέγεθος το Huawei Y5 συνδυάζει ιδανικά το στυλ με την λειτουργικότητα. Παράλληλα, οι δύο κάμερες και το Dual Tone Flash, επιτρέπουν στο χρήστη να απαθανατίζει κάθε στιγμή άμεσα και αξιόπιστα, με φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας, αλλά και να τραβάει υπέροχες selfies, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες φωτισμού. Το Huawei Y5 θα το βρείτε αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ, το Νο1 Προορισμό για Smartphones, με τη μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones στην ελληνική αγορά. Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της συσκευής εδώ.

Για να μπείτε στην κλήρωση θα πρέπει να μαζέψετε 250 πόντους βάσει του συστήματος συλλογής που αναλύεται στην ειδική σελίδα του Enternity ή να κάνετε like, share και να αφήσετε comment στη σχετική ανάρτηση στο facebook page μας. Οι συμμετέχοντες μέσω του συστήματος πόντων θα μπουν στην κλήρωση με 20 συμμετοχές, ενώ αυτοί από το facebook με 1. Οι συσκευές θα κληρωθούν ανάμεσα σε όσους κάνουν μία από τις παραπάνω ενέργειες μέχρι την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 23:59:59. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 23.59.00.


Ευχαριστούμε τα sites Diagonismos.gr, ediagonismoi, KerdiseTo, Nethall, Tixerakias και e-contest για τη δημοσίευση του διαγωνισμού.

Όροι συμμετοχής:
- Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο οι χρήστες που είναι μέλη στο Enternity.
- Αποκλείονται από το διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στο Enternity και στον όμιλο OTE (ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ), καθώς και οι συγγενείς τους α’ βαθμού.
- Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που δεν παραβαίνουν τους όρους χρήσης του Enternity και έχουν καταχωρηθεί μέχρι τις 23:59:59 της Κυριακής 25 Οκτωβρίου.
- To Enternity δε φέρει ευθύνη για την (ηλικιακή) καταλληλότητα ενός δώρου. Τα μέλη που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αναπαραγωγής του (πχ. ανήλικοι) αποδέχονται αυτόματα πως με τη νίκη τους θα πρέπει να ενημερώσουν και τους γονείς τους, έτσι ώστε να πάρουν την κατάλληλη άδεια.
- Το κόστος αποστολής του δώρου βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τους νικητές.


Καλή επιτυχία!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
54 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*