Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμα σε όλους τα Facebook Stories

Η ύπαρξη των Facebook Stories είναι κάτι που ξέρουμε εδώ και λίγο καιρό, με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό να ξεφεύγει από τα όρια της Ιρλανδικής αγοράς όπου πρωτοεμφανίστηκε. Έρχονται μέσω του main Facebook mobile app, αφού έχει ήδη εμφανιστεί σε Instagram, WhatsApp και Facebook Messenger, με κάθε φωτογραφία ή video που ανεβάζετε να εξαφανίζεται μετά από 24 ώρες. Μπορείτε να προσθέσετε effects σε ότι εξ αυτών δημοσιεύσετε, όμως η δημοσίευση δεν σημαίνει εμφάνιση του περιεχομένου και στο wall σας. Για να συμβεί το τελευταίο θα πρέπει να “σηκώσετε” και εκεί το περιεχόμενο, ξεχωριστά. Διαφορετικά ότι δημοσιεύσετε ως Story, μπορείτε να το μοιραστείτε με όσα άτομα θέλετε, επιλέγοντάς τους κάθε φορά.

Today, we’re excited to introduce the new Facebook camera. We think it’ll give everyone more ways to express themselves and share what they’re up to. So from now on, you can just let your camera do the talking.

Posted by Facebook on Monday, 27 March 2017
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*