Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή πληροφοριών για το line up του Galaxy Unpacked event της Samsung

*
Ναι μεν οι περισσότεροι αναμένουν υπομονετικά το Galaxy Unpacked event της Samsung που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Αυγούστου, όμως ο γνωστος leakster Evan Blass έχει άλλη άποψη, δημοσιεύοντας λεπτομερή renders των προϊόντων που θα παρουσιαστούν αλλά και τιμές για την ευρωπαϊκή αγορά.

Καταρχάς υπάρχουν δύο foldables, το Galaxy Z Fold3 και το Z Flip3. Το βασικό μοντέλο του Z Fold3 που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει 256GB αποθηκευτικού χώρου, θα έχει τιμή €1.899. Το αμέσως επόμενο, με 512GB θα κοστίζει €1.999. Όσο για το Z Flip3 με 128GB θα ξεκινάει από τα €1.099 και το μοντέλο με 256GB θα έχει €1.149. Επιπλέον, το Z Flip3 θα λανσαριστεί σε τέσσερεις χρωματισμούς, purple, yellow, green και black colors.


Το Galaxy Watch4 Classic θα έρθει σε δύο μεγέθη. Ένα στα 40mm και ένα στα 44m. Το πρώτο θα στοιχίζει €379 και το δεύτερο €409. Τέλος τα Galaxy Buds2 θα κοστίζουν €159.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*