Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν χρήματα στο Steam με αγορά MSI motherboard + AMD CPU

*
Η MSI τρέχει αυτή τη περίοδο και μέχρι της 6 Απριλίου ένα πολύ ωραίο activity που αφορά όλους όσοι ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν αυτήν την περίοδο τον υπολογιστή τους ή να αποκτήσουν ένα νέο. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κερδίσουν έως €70 σε χρήματα στο Steam λογαριασμό τους και να τα εξαργυρώσουν όπως εκείνοι θέλουν. Για να γίνει αυτό, δεν έχουν παρά να αποκτήσουν ένα motherboard MSI με ένα συμβατό επεξεργαστή AMD. Ανάλογα με το συνδυασμό, οι αγοραστές κερδίζουν χρήματα στο Steam, από €30 έως €70. Για παράδειγμα, κάποιος που θα επιλέξει ένα hihn end X570 motherboard (πχ MEG X570 Godlike, MEG X570 Unity) και ένα high end CPU (R7 3700x έως R9 3950X), αυτός θα πάρει €70.



Αλλά και όσοι θέλουν ένα οικονομικό πακέτο αναβάθμισης με ένα B450 motherboard (πχ B450Μ-Α Pro Max) και ένα CPU με ενσωματωμένο GPU (πχ R5 3400G, R3 3200G) και αυτοί μπορούν να εκμεταλλευτούν το activity, κερδίζοντας €30. Η διαδικασία "αποζημίωσης" είναι απλή και το μόνο που έχει κάποιος να κάνει είναι να κρατήσει τις αποδείξεις και να συμπληρώσει μια φόρμα στο site της MSI μεταξύ 20 Απρίλη και 20 Μαϊου. Περισσότερες πληροφορίες για τα χρήματα ανάλογα με τους συνδυασμούς μπορείτε να βρείτε στο link https://se.msi.com/Promotion/2020-Mar-Time-to-Steam-MB-SEE-TR.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*