Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενσωμάτωση του Steam Link σε τηλεοράσεις Samsung

*
Valve και Samsung ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας δώσουν την εμπειρία του Steam Link χωρίς το, μέχρι τώρα αυτονόητο, hardware box. Η παράκαμψη του τελευταίου γίνεται μέσω του Steam Link app για τηλεοράσεις της Samsung, με τα συμβατά μοντέλα αυτή τη στιγμή να είναι UHD TVs των 2016 και 2017. Για την ώρα η όλη λειτουργία βρίσκεται σε beta, στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν κάτοικοι των ΗΠΑ. Η διαδικασία απαιτεί σύνδεση του υπολογιστή και της τηλεόρασής σας το ίδιο οικιακό δίκτυο (συστήνεται ενσύρματη σύνδεση), ύπαρξη Steam Controller και το Steam Link app που θα βρείτε στο Samsung Smart Hub. Για την περίοδο της beta όλα λειτουργούν σε 1080p60 ενώ η “κανονική” κυκλοφορία υπόσχεται ανάλυση 4K και όχι υποχρεωτική χρήση Steam Controller.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*