Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντός Σεπτεμβρίου οι νέες κάρτες γραφικών των AMD και NVIDIA

*
Με την νέα γενιά κονσόλων να είναι καθ' οδόν προς την κυκλοφορία τους, το πεδίο αρχίζει να φέρνει στο προσκήνιο και τις νέες κάρτες γραφικών επομένης γενιάς των AMD και NVIDIA σύμφωνα με φήμες. Το ταϊβανέζικο ενημερωτικό DigiTimes αναφέρει πως και οι δύο εταιρείες ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τα νέα τους μοντέλα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα εντός του άρθρου της, η DigiTimes σημειώνει: “Με τις AMD και NVIDIA να έχουν θέσει την κυκλοφορία της επομένης γενιάς GPU τον Σεπτέμβριο, τα καταστήματα λιανικής ετοιμάζονται να μειώσουν τις τιμές σε παλιότερα μοντέλα αργότερα, εντός του τέταρτου τριμήνου, του 2020”. Τα νέα του DigiTimes εστιάζουν στα non-gaming προϊόντα των εταιρειών.


Από την μεριά της, η NVIDIA ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη σειρά Ampere “Geforce” Gaming, ενώ έχουν ανακοινώσει και το lineup της Ampere με την αρχιτεκτονική “Tensor Core.” Για την AMD, στο προσκήνιο βρίσκονται οι κάρτες CDNA-based “Arcturus” ή αλλιώς Radeon Instinct MI100 accelerator, ήδη η AMD έχει υποσχεθεί την κυκλοφορία των νέων Navi στο τέλος της χρονιάς, χωρίς ακόμα να υπάρχει ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*