Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο το Honor X10 Max 5G

*
Έπειτα από πολλά teasers, η Honor αποκάλυψε το X10 Max 5G. Η οθόνη έρχεται με οθόνη LCD 7,09'' ανάλυσης FHD+ και waterdrop notch όπου φιλοξενείται η 8MP selfie camera. Η οθόνη χρησιμοποιεί ένα RGBW matrix και το αποτέλεσμα είναι βελτιωμένη φωτεινότητα σε σχέση με συμβατικές LCDs. Μπορεί να φτάσει έως τα 780 nits φωτεινότητας και είναι συμβατή με HDR10.

Το Honor X10 Max 5G είναι από τα μεγαλύτερα smartphones της αγοράς, με μήκος 174,37mm, πλάτος 84,91 mm και βάρος 232 γραμμάρια. Σύμφωνα με την Honor μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φορητό σύστημα διασκέδασης σε ένα αυτοκίνητο. Ακόμα είναι εφοδιασμένο με δύο ηχεία.


Στο εσωτερικό του υπάρχει το Dimensity 800 5G chipset της MediaTek, που συνοδεύεται από 6GB ή 8GB RAM και 64GB ή 128GB αποθηκευτικού χώρου. Στο πίσω μέρος υπάρχει η βασική κάμερα με ανάλυση 48MP, LED flash και αισθητήρας βάθους στα 2MP.

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 5,000 mAh και υποστηρίζεται φόρτιση στα 22,5W. Τρέχει λειτουργικό Android 10 με Magic UI 3.1.

Το Honor X10 Max 5G θα κυκλοφορήσει σε τρεις χρωματισμούς. Μπλέ, ασημί και μαύρο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*