Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ζ170Α Gaming: Νέες μητρικές από την MSI

Με τις νέες CPUs της Intel να είναι ήδη καθ 'οδόν, η MSI αποκάλυψε ακόμα 12 motherboards που θα βασίζονται στο Z170 chipset για τους Skylake. Ο λόγος για τη σειρά Ζ170Α Gaming. Η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με τις μητρικές που χρησιμοποιούν chipset Z97, είναι η στροφή προς την αρχιτεκτονική DDR4. Πρόκειται για μια αναγκαία αλλαγή, αφού οι επεξεργαστές Skylake διαθέτουν βελτιωμένο (DDR4) memory controller. H αρχιτεκτονική DDR3 θα χρησιμοποιείται για αρκετά ακόμη χρόνια, αυτό ωστόσο είναι το πρώτο βήμα για τη σταδιακή κατάργηση του -αρκετά "γερασμένου" πλέον- πρότυπου μνήμης. Σε αυτές τις νέες μητρικές λοιπόν, η MSI προωθεί μια τεχνολογία που αποκαλεί "DDR4 Boost”. Τυπικά, η ιδέα είναι η διαίρεση τμήματος του printed circuit board (PCB) που καταλαμβάνεται από τη μνήμη RAM, έτσι ώστε να μειωθεί η επίδραση του ΕΝΙ που επηρεάζουν τα κανάλια DDR4. Σύμφωνα με την εταιρεία, με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η μετάδοση «καθαρότερου» σήματος» μεταξύ της μνήμης και της CPU με αποτέλεσμα να αυξάνεται η σταθερότητα.



Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ορισμένες mobos θα είναι εξοπλισμένες με XMP LED που θα αναδεικνύει το ενεργό Extreme προφίλ της μνήμης για την καλύτερη δυνατή απόδοση. Επιπλέον, η σειρά Ζ170Α Gaming M θα περιλαμβάνει mobos τόσο με USB 3.1(Τype-C) όσο και με USB 2.0, ενώ θα είναι εξοπλισμένες με HDMI/DVI και LAN ports (Εthernet Killer). Στη συνέχεια ακολουθούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά για κάθε μητρική, αλλά και οι σχετικές εικόνες. Τέλος, είναι μια καλή ευκαρία για να διαβάσετε και το MSI Z170 Gaming M7 Video Review μας.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*