Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η AMD ανακοίνωσε τη Radeon 7 με 16GB VRAM

*
Η AMD ανακοίνωσε τη δεύτερη γενιά καρτών γραφικών Vega, τη Radeon 7. Πρόκειται για την πρώτη κάρτα γραφικών 7nm στην αγορά και την αναμενόμενη απάντηση της εταιρείας στις 10-series και 20-series κάρτες της Nvidia. Σε σύγκριση με την προηγούμενη κορυφαία κάρτα γραφικών της AMD, τη Vega 64, η Radeon 7 έχει την ικανότητα να προσφέρει μεταξύ 25% και 40% υψηλότερο frame-rate σε ανάλυση 4K σε max settings. Η ίδια η AMD υπόσχεται πως η νέα αυτή κάρτα θα προσφέρει καλύτερο frame-rate από την RTX 2080 σε τίτλους που υποστηρίζουν DirectX 11 και DirectX12, και σημαντικά καλύτερη επίδοση σε παιχνίδια με υποστήριξη Vulkan. Επιπλέον θα διαθέτει 16GB HBM2 memory με bandwidth 1TB/s. Μαζί με όλα αυτά, η AMD διαβεβαιώνει πως η Radeon 7 καταναλώνει την ίδια ενέργεια με την προηγούμενη γενιά καρτών. Μαζί με την κάρτα, η οποία θα κοστίζει $700, ο αγοραστής θα αποκτά και τα Devil May Cry 5, Resident Evil 2 και The Division 2. Θα κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Δεν πρόκειται για κάποια απάντηση στις 10 και 20 series. Η κάρτα αυτή εξυπηρετεί άλλο σκοπό, απλά έχει την δυνατότητα να παίζει και παιχνίδια. Οι επόμενες gaming κάρτες θα βγούνε λογικά καλοκαίρι και ελπίζουμε όλοι να έχουν φυσιολογικές τιμές.

*