Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple παρουσιάζει τα “AirPods”

 Οι φήμες για ασύρματα ακουστικά από την Apple είχαν τελικά βάση και η σημερινή παρουσίαση της εταιρίας μας φανέρωσε τα πάντα. Ονομάζονται “AirPods”, διαθέτουν τον ίδιο σχεδιασμό με τα υπάρχοντα ακουστικά της εταιρίας, είναι ασύρματα με διάρκεια μπαταρίας περίπου 5 ώρες. Η Apple υπόσχεται αυτόματη και απροβλημάτιστη σύνδεση με τις δικές της συσκευές, ενώ η θήκη που τα συνοδεύει διαθέτει τη δική του μπαταρία για να τα φορτίζετε on the go, δίνοντας τους έως και 24 ώρες “ζωής”, χωρίς να χρειαστεί να περάσετε από κάποια πρίζα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε είτε και τα 2 μαζί, είτε μόνο το ένα για κλήσεις κ.λπ. Αναμένονται εντός Οκτωβρίου με τιμή 159 δολάρια.



Μαζί τους η Apple ανακοίνωσε και νέα ενσύρματα ακουστικά με Lightning port που θα περιλαμβάνονται στη συσκευασία, όπως άλλωστε και το Lightning to audio jack adapter, με κάθε iPhone 7 και iPhone 7 Plus.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Dural
    • H τιμή θα μπορεί να κριθεί μονάχα από την ποιότητα ήχου που θα βγάζουν τα νέα ακουστικά. Και απ' ότι διαβάζω, είναι απλώς "λίγο" καλύτερη από τα standard pods. Αν ισχύει αυτό, η τιμολόγηση των airpods αποτελεί ανέκδοτο, όταν σε αυτή την κατηγορία ξεκινούν τα XBA μοντέλα της sony.

    • yaponvezos
    • Δεν θα είναι καλά τα ακουστικά ηχητικά. Είναι δεδομένο γιατί μία φορά μόνο ασχολήθηκε η Apple να βγάλει ακουστικό και δεν βασίστηκε καν στο σχεδιασμό των default ενσύρματων που εδώ είναι η βάση και για τα AirPods. Για αυτήν τη δουλειά υπάρχουν τα Beats υποτίθεται (που και αυτά δεν είναι αυτό που πρέπει για τα χρήματά τους).

      Η τσαχπινιά εδώ είναι το W1 chip. Αν δεν έχετε στο μυαλό σας αυτό, τότε ξεκινάτε αυτόματα λάθος την αξιολόγηση της κίνησης (όχι της συσκευής) αυτής.

*