Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Dell ετοιμάζει 2-in-1 version για το XPS 13

Το Dell XPS 13 φαίνεται πως ετοιμάζεται για τούμπες μιας και η εταιρία δουλεύει σε 2-in-1 version για το συγκεκριμένο laptop. Για την ώρα οι μόνες πληροφορίες που έχουμε είναι πως θα υπάρξει και μια φωτογραφία, η οποία εντοπίστηκε στο επίσημο site της Dell και σε ένα νέο product page που ανακάλυψαν οι χρήστες (και μπορείτε να βρείτε εδώ). Από εκεί και πέρα είναι απόλυτα λογικά να περιμένουμε ύπαρξη οθόνης αφής και μάλλον υψηλότερη τιμή από το “κοινό” XPS 13. Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως λένε πως το μηχάνημα δεν θα αργήσει να βρει το δρόμο του προς τα ράφια.

UPDATE
Τελικά η Dell αποκάλυψε και επίσημα το νέο XPS 13 και οι αλλαγές είναι τόσο αναμενόμενες όσο και απαραίτητες. Το νέο διπλό hinge επιτρέπει στη συσκευή να τοποθετηθεί σε κλασική θέση laptop, tent και tablet modes. Όσον αφορά το hardware θα υπάρχουν 2 παραλλαγές. Και οι 2 διαθέτουν οθόνη αφής, με τη φθηνή έκδοση να έρχεται στις 13,3 ίντσες και ανάλυση 1920x1080, ενώ η ακριβότερη με την ίδια διαγώνιο και ανάλυση 3200x1800 pixels. Και οι 2 εκδόσεις υποστηρίζουν το Active Pen της Dell. Θα βρείτε επίσης fingerprint sensor, με την ίδια προσθήκη να γίνεται πλέον και στο συμβατικό Dell XPS 13. Όσον αφορά στις υποδοχές θα βρείτε μια USB Τype C, μια USB 3.0, SD card slot και audio jack. Μπορείτε να προμηθευθείτε κάθε μοντέλο με i5 ή i7 Kaby Lake, έως και 16GB RAM και 1TB αποθηκευτικού χώρου. Το Dell XPS 13 αναμένεται εντός του μήνα με τιμή εκκίνησης τα 999 δολάρια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Volga
    • Υπέροχο μηχανάκι πραγματικά.

      Μακάρι να πάνε καλά αυτά τα πράγματα και να μιλάμε σε λίγα χρόνια για industry standard.

*