Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Huawei αποκάλυψε τα P10 και P10 Plus

*
H Huawei αποκάλυψε στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2017 τα δύο νέα της smartphones, το P10 και το P10 Plus. Η «μικρή» έκδοση της συσκευής έρχεται με οθόνη 1080p 5.1 ιντσών, WQHD panel, Gorilla Glass 5, ocat-core Kirin 960 επεξεργαστή, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία 3200mAh και υποστήριξη της λειτουργίας SuperCharge. Το P10 Plus διαφέρει ως προς τη RAM (έχει 6GB), τον αποθηκευτικό χώρο (128GB) και την μπαταρία (3750mAh). Στο P10 συναντάμε και το setup Leica Dual-Camera 2.0 Pro Edition, το οποίο αποτελείται από δύο αισθητήρες, έναν 12MP για κανονικές λήψεις και έναν 20MP για μονόχρωμο imaging.



Τέλος, το νέο home (όχι ακριβώς) button ήρθε μπροστά στο κάτω μέρος. Η διάθεση των δύο νέων τηλεφώνων αναμένεται τον Μάρτιο στην Ευρώπη σε τιμές πιο υψηλές από αυτές των προκατόχων τους, δηλαδή στα €649 και στα €699.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*