Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Huawei αποκάλυψε το Enjoy 20 Pro (trailer)

Η Huawei προχώρησε στην αποκάλυψη του Enjoy 20 Pro smartphone στην Κίνα. Η συσκευή φέρει το Dimensity 800 SoC και τρέχει Android 10 μαζί με EMUI 10.01, δίχως όμως Google services, οπότε και οι χρήστες θα πρέπει να βασιστούν στο HMS (Huawei Mobile Services), κάτι που γινόταν έτσι κι αλλιώς στην Κίνα.

Το Enjoy 20 Pro έρχεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, με μνήμη RAM 6GB ή 8GB. Αμφότερες φέρνουν 128GB χωρητικότητας και μια υποδοχή για κάρτα μνήμης που μπορεί να προσθέσει στη συσκευή ακόμα 256GB. Η οθόνη του είναι 6,5 ιντσών 90Hz με ανάλυση FullHD+ με waterdrop notch για την εμπρόσθια κάμερα των 16MP. Στο πίσω μέρος υπάρχει setup τριών καμερών με την κύρια να είναι 48MP, η ultrawide 8MP και η τρίτη 2MP macro. Η μπαταρία του είναι των 4.000 mAh με υποστήριξη 22.5W fast charging. Επιπλέον διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλαϊνό μέρος του.


Θα κυκλοφορήσει σε τρία διαφορετικά χρώματα, τα Magic Night Black, Dark Blue και Galaxy Silver. Η έκδοση των 6GB RAM θα κοστίζει περίπου 250€ με την έκδοση των 8GB να κοστολογείται σχεδόν 38€ ακριβότερα. Στην Κίνα αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*