Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Logitech παρουσίασε το Logitech G533 Wireless Headset

*
H Logitech παρουσίασε στο πλαίσιο του CES 2017 τα νέα της ασύρματα ακουστικά για gamers, το Logitech G533 Wireless Headset. Το νέο περιφερειακό κοστίζει €154 και θα είναι συμβατό μόνο με Windows PC. Αποτελεί μια βελτιωμένη έκδοση των G933, έχει τους ίδιους Pro-G audio drivers και προσφέρει άνεση και ποιοτική απόδοση του ήχου. Η τεχνολογία απολύτως ρεαλιστικού ήχου surround DTS Headphone:X αναπαράγει με ακρίβεια τη θέση του ήχου και των ηχείων 7.1, ώστε να μπορείτε να ακούτε εφέ περιβάλλοντος μέσα στο παιχνίδι που τα άτομα που σχεδίασαν το παιχνίδι θέλουν να ακούτε, όπως το πόσο μακριά είναι ο εχθρός και από ποια κατεύθυνση έρχεται. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το επίπεδο της έντασης για καθένα από τα επτά κανάλια ήχου.

Συνδέεται με τον υπολογιστή μέσω ενός USB dongle και η κατασκευάστρια εταιρεία υπόσχεται μηδενικό lag και παρεμβολές, αφού χρησιμοποιεί ένα νέο πρωτόκολλο επικοινωνίας που ανήκει στην εταιρεία Avnera. Η εμβέλεια του Logitech G533 φτάνει τα 15 μέτρα και η διάρκεια της μπαταρίας του μπορεί να φτάσει τις 15 ώρες με μία πλήρη φόρτιση. Στο αριστερό ηχείο περιλαμβάνεται ένα μικρόφωνο που διπλώνει και μαζεύεται, όταν δεν υπάρχει ανάγκη να χρησιμοποιηθεί. Η κυκλοφορία του νέου headset αναμένεται στις επόμενες εβδομάδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*