Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft επιστρέφει στις webcams μετά από πάρα πολλά χρόνια με νέο μοντέλο

*
Η Microsoft βλέπει πως ολοένα και περισσότερος κόσμος εργάζεται πλέον από το σπίτι και έτσι αποκάλυψε μετά από αρκετά χρόνια ένα νέο μοντέλο στην κατηγορία των webcams. Η νέα της κάμερα είναι σχεδιασμένη για να λειτουργεί άριστα με το Teams, ενώ απευθύνεται σε όσους είναι όλη μέρα στο σπίτι. Προσφέρει ένα ειδικά δημιουργημένο μικρόφωνο για να μεταφέρεται η φωνή του χρήστη όσο το δυνατόν καλύτερα, ενώ υποστηρίζει εγγραφή video σε ανάλυση 1080p, στα 30fps και με υποστήριξη HDR. Μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από την οθόνη ή και σε μια ειδική βάση (τρίποδο) και φέρει μια ένδειξη LED για να ξέρετε πότε λειτουργεί. Σε επίπεδο σχεδιασμού, θυμίζει μια πιο «φρέσκια» εκδοχή της LifeCam HD 3000 που κυκλοφόρησε το 2011. Θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και θα πωλείται έναντι 70 ευρώ/δολαρίων.



Η εταιρεία παρουσίασε μάλιστα και ένα USB-C Speaker που λειτουργεί κι αυτό άριστα με τα προγράμματά της, αλλά και δύο νέα headsets, τα Surface 2 Plus for Business. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*