Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Motorola κυκλοφόρησε το πρώτο 5G midrange της, το Moto G 5G Plus

*
Η Motorola αποκάλυψε το Moto G 5G Plus, ένα από τα πλέον οικονομικά 5G smartphones στην Ευρώπη.

Είναι εφοδιασμένο με οθόνη 6.7'' FHD+ που υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 90Hz και διαθέτει δύο punch holes, μία για τη βασική στα 16MP και μία για την υπερευγώνια με ανάλυση 8MP selfie. Η οθόνη είναι συμβατή με HDR 10 και έχει αναλογία πλευρών 21:9. Επιπλέον, ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο power button, στο δεξί μέρος της συσκευής.


Στο πίσω μέρος του Moto G 5G Plus υπάρχει τετραπλή κάμερα, τοποθετημένη σε τετράγωνη διάταξη. 48MP ο βασικός αισθητήρας, 8MP ο υπερευρυγώνιος φακός, 5MP το macro και στα 2MP ο αισθητήρας βάθους.

Η Motorola διάλεξε ως επεξεργαστή τον Snapdragon 765, σε συνδυασμό με 4GB ή 6GB RAM και 64/128GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμα μέσω κάρτας microSD. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 5.000 mAh και υποστηρίζει ταχεία, ενσύρματη φόρτιση στα 20W.

Όσον αφορά το software, η συσκευή τρέχει Android 10 με μερικές βελτιώσεις που αποτελούν το My UX. Επίσης δεν λείπει η υποδοχή για ακουστικά.

Το Moto G 5G θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς, μπλε και μωβ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*