Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nokia θα επανέλθει στα κινητά

*
Όταν η Nokia πουλούσε το τμήμα τηλεφωνικών συσκευών στην Microsoft, η αποχή της από την αγορά ήταν μέρος της συμφωνίας. Αλλά όχι για πάντα, μέχρι το τέλος του 2016. Και με βάση αυτό η Nokia δηλώνει ότι έχει πρόθεση να επανέλθει, σύμφωνα με δηλώσεις του Brett Young. Και φαίνεται ότι θα χρειαστεί έξωθεν βοήθεια για να τα καταφέρει. Η εταιρεία εξακολουθεί να είναι σε θέση να σχεδιάσει συσκευές, ωστόσο δεν έχει την ίδια κατασκευαστική δυνατότητα με πριν, ακριβώς λόγως της πώλησης του σχετικού τμήματος. Έτσι δεν αποκλείεται να ακολουθηθεί το μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε και με το N1 tablet, όπου η Nokia σχεδίασε το προϊόν αλλά συνεργάστηκε με την Foxconn τόσο για την κατασκευή όσο και για την εμπορική διάθεση.



Η Nokia δεν έχει θέμα να διαθέσει τεχνογνωσία, όνομα κ.λπ. σε εταιρείες που ενδιαφέρονται να φέρουν στην αγορά κάποιο προϊόν, πάντα με την εμπλοκή της ίδιας βέβαια. Βέβαια, ό,τι και αν είναι, φανταζόμαστε ότι θα χρησιμοποιεί Android, όχι Windows Phone.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*