Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η OnePlus ανακοίνωσε το low budget smartphone OnePlus 9R

*
Η OnePlus ανακοίνωσε το τρίτο μοντέλο της σειράς OnePlus 9, το OnePlus 9R. Πρόκειται για το φθηνότερο μοντέλο της σειράς που επιβεβαιώθηκε από τον Pete Lau, CEO της εταιρείας, και που αναμένεται να κυκλοφορήσει για την αγορά της Ινδίας (περιμένουμε επιβεβαίωση για τις υπόλοιπες αγορές του πλανήτη). Όπως αναφέρει ο Lau, η εταιρεία επιθυμεί να πάει ένα βήμα παραπέρα σε σχέση με την περίπτωση του OnePlus Nord, το προηγούμενο mid-range smartphone της. Βέβαια, δε διευκρίνισε τι ακριβώς θα σημαίνει αυτό, ιδιαίτερα στην αναλογία επιδόσεων και τιμής.

Αποκάλυψε παρόλα αυτά ότι θα διαθέτει 5G, ενώ σύμφωνα με φήμες θα λειτουργεί με Snapdragon 865 (επεξεργαστής του 2020). Η εταιρεία υπόσχεται επίσης καλές επιδόσεις στο gaming για γρήγορο και ομαλό gameplay. Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*