Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Oppo ξεπέρασε τη Huawei σε πωλήσεις smartphones στην Κίνα για πρώτη φορά

*
Η Oppo κατόρθωσε να βρεθεί στην κορυφή των πωλήσεων smartphones στην Κίνα. Η εταιρεία απέσπασε το 21% της μεγαλύτερης αγοράς smartphones του κόσμου, μπροστά από τις Vivo και Huawei που έχουν η κάθε μία το 20% της πίτας, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Apple και Xiaomi με 16% έκαστη.

Οι πωλήσεις της Oppo σημείωσαν αύξηση 26% σε σχέση με ένα έτος πριν και 33% σε σύγκριση με τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Counterpoint, αυτό οφείλεται κατά ένα μέρος στην κυκλοφορία της σειράς Reno 5 που είχε ένα επιτυχημένο λανσάρισμα, προσφέροντας καλύτερα specs σε χαμηλότερη τιμή, σε σχέση με την υπάρχουσα σειρά Reno 4.


Αυτή που είναι ζημιωμένη τους τελευταίους μήνες είναι η Huawei, που βλέπει ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στις χώρες της Δύσης μεταφέρονται και στην πατρίδα της. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Huawei έχει επικεντρωθεί περισσότερο σε συσκευές premium, λόγω της δυσκολίας να προμηθευτεί εξαρτήματα από τις ΗΠΑ. Το μερίδιό της στην αγορά πρόκειται να μειωθεί κι άλλο, λόγω της Honor, που επίσης "χτυπήθηκε" από κυρώσεις και πλέον βρίσκεται στο στρατόπεδο του ανταγωνισμού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*