Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Porsche Design παρουσίασε το Book One

*
Η Porsche Design μας παρουσίασε νέα συσκευή στη φετινή Mobile World Congress με όνομα Book One. Μιλάμε για ένα laptop με οθόνη αφής 13,3 ιντσών, επεξεργαστή Core i7, 16GB RAM, 512GB SSD, τρείς θύρες USB-C (η μια με υποστήριξη ThunderBolt 3), 2 USB 3.0, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και touchpad ακριβείας. Το Book One μοιάζει πολύ με το Surface Book της Microsoft, με τη βασική τους διαφορά να βρίσκεται στον μεντεσέ που συγκρατεί την οθόνη, μιας και στην πρόταση της Porsche Design μπορείτε να “διπλώσετε” την οθόνη πίσω από το πληκτρολόγιο, ώστε η συσκευή να γίνει ένα πιο τροφαντό tablet. Το Surface Book δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Και οι δυο συσκευές πάντως διαθέτουν οθόνη που αφαιρείται για να χειριστείτε τη συσκευή ως πραγματικό tablet. Το Book One θα κοστίζει 2,495 δολάρια και θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ τον Απρίλιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*