Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Razer ετοιμάζει desktop camera που γλυκοκοιτά το VR

Μπορεί να μην έχει ακόμα συγκεκριμένη ονομασία αλλά η νέα desktop camera της Razer έχει φιλοδοξίες. Η Razer υποστηρίζει πως όταν κυκλοφορήσει θα υποστηρίζει πολλές “πειραματικές δραστηριότητες” γύρω από το VR αλλά και το συμβατικό gaming. Χρησιμοποιώντας την θα μπορείτε να αντικαταστήσετε το background του video σας με κάτι πιο ενδιαφέρον από κουρτίνες και ντουλάπες που μάλλον έχετε στην πραγματικότητα και λογικά χωρίς χρήση μυστήριου software ή green screen. Η ίδια η camera θα μπορεί να κάνει scan 3D objects (ζωντανά και μη) μεταφέροντάς τα στον ψηφιακό κόσμο που εκείνη τη στιγμή βρίσκεστε. Η νέα camera εντάσσεται στον κόσμο του RealSense της Intel. Αναμένουμε περισσότερα σύντομα.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*