Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung δοκιμάζει ξανά την τύχη της στα gaming laptops

*
Η Samsung θα προσπαθήσει για ακόμα μια φορά να παραδώσει ένα αξιόλογο gaming λάπτοπ στην αγορά μιας και ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του Odyssey, το πρώτο της μηχάνημα που θα είναι εφοδιασμένο με την RTX 2080 της Nvidia. Σε άλλα χαρακτηριστικά, η 1080p οθόνη 15,6 ιντσών θα τρέχει στα 144Hz με GSYNC, ενώ μέσα στο μηχάνημα θα βρει κανείς τον 8ης γενιάς Core i7 επεξεργαστή της Intel, RAM μέχρι και 16GB και περιθώριο για δύο NVMe SSDs κι έναν φορητό σκληρό δίσκο. Διαθέτει επίσης τρείς παραδοσιακές θύρες για USB 3.0 και από μία για USB-C, Ethernet και HDMI ενώ, τέλος, θα ζυγίζει περίπου 2,3 κιλά. Η Samsung δεν ανακοίνωσε ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμή για το Odyssey αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει διαθέσιμο μέσα στους πρώτους μήνες του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*