Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Seagate επιβεβαιώνει πως ο πρώτος 1TB SSD δίσκος της για το PS5 θα κοστίζει 275 δολάρια

*
Η Seagate ήταν η πρώτη εταιρεία που επιβεβαίωσε SSD δίσκο συμβατό με τα δεδομένα που έθεσε η Sony για το PS5 και πλέον έδωσε και παραπάνω πληροφορίες. Ο Seagate FireCuda 530 NVMe M.2 PCIe Gen 4 SSD προσφέρει ταχύτητα ανάγνωσης έως και 7300MB/s, ενώ και το design του του επιτρέπει να τοποθετηθεί στο χώρο που έχει δημιουργήσει η Sony στο σασί της κονσόλας. Ο FireCuda 530 με heatsink θα κοστίσει 170 δολάρια για τα 500GB, 275 δολάρια για το 1ΤΒ, 570 δολάρια για τα 2TB και 1050 δολάρια για τα 4ΤΒ. Εκπρόσωπος της εταιρείας σημείωσε ότι έχουν γίνει όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι και πως υπάρχει πλήρης συμβατότητα και πως η έκδοση με το heatsink καλύπτει όλες τις προδιαγραφές της Sony.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Όταν τα 2ΤΒ θα κοστίζουν 80€ άντε 90€ το πολύ, τότε τα ξαναλέμε...έως τότε χάρισμα τους. (μου φτάνουν και τα 667GB που έχει διαθέσιμα το PS5 μου!)

*