Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ανακοίνωσε τα νέα smartphones Xperia 1 III και Xperia 5 III (video)

Η Sony αποκάλυψε τα δύο καινούργια smartphones της, το Xperia 1 III και το Xperia 5 III. Οι κάμερες των δύο νέων κινητών τηλεφώνων της εταιρείας έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς η Sony θέλει να ταιριάξει το brand Xperia με αυτό των Alpha digital cameras. Η τιμή τους δεν έγινε γνωστή, όμως αναμένεται να κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι του 2021 και στην ελληνική αγορά.



Τα δύο κινητά έχουν τρεις κάμερες στο πίσω μέρος τους, επεξεργαστή Snapdragon 888 και υποστήριξη 5G. Η Sony χρησιμοποίησε τρεις κάμερες 12MP (f/2.2 ultrawide, f/1.7 wide, f/2.3 telephoto) με τη βασική και το telephoto lense να υποστηρίζουν OIS. Θα υποστηρίζουν καταγραφή βίντεο με ανάλυση 4K/120FPS και HDR.

Το Xperia 1 III έχει μια οθόνη OLED 6,5 ιντσών με ανάλυση 4K που υποστηρίζει refresh rate 120Hz και δύο ηχεία που είναι κατά 40% πιο δυνατά από τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας και μπορούν να δουλέψουν με το 360 Reality Audio της Sony. Θα υπάρχει και ένα USB-C port που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη ενός σήματος ανάλυσης HD από μια SLR camera ώστε να λειτουργήσει ως monitor, ακριβώς όπως και το Xperia Pro με HDMI.



Το Xperia 5 III θα είναι μικρότερο με την οθόνη του να έχει μέγεθος 6,1 ιντσών και ανάλυση 1080p. Τα δύο κινητά θα κυκλοφορήσουν σε εκδοχές dial-SIM και SIM+MicroSD.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*