Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony κατάθεσε πατέντα για συσκευή input του PlayStation VR 2

*
Η Sony Interactive Entertainment της Ιαπωνίας, έχει κάνει αίτηση για μια πατέντα που σχετίζεται με συσκευή input για το επερχόμενο PlayStation VR 2. Η πατέντα περιγράφει μια συσκευή η οποία χρησιμοποιεί κάμερα και φως για να αναζητά τη θέση των χεριών του χρήστη. Φαίνεται πως η συσκευή χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το κράνος, το οποίο προδίδει τη σύνδεσή του με το PSVR 2.

Η Sony δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για το επερχόμενο headset, παρά μόνο για τα χειριστήρια που θα χρησιμοποιεί. Ό,τι ενδείξεις υπάρχουν προέρχονται από άλλες πατέντες που έχουν κατοχυρωθεί απο την εταιρεία. Το PSVR 2 δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας. Οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν τα παιχνίδια του PSVR στο PlayStation 5 μέσω backwards compatibility.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*