Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony παρουσίασε τις SF-G SD cards

*
Μεγάλες προσδοκίες έχει η Sony από τη νέα σειρά καρτών SD που μόλις παρουσίασε, με ονομασία SF-G. Η εταιρία υποστηρίζει πως μιλάμε για τις γρηγορότερες κάρτες SD στην αγορά, με ταχύτητες που μπορούν να φτάσουν έως και τα 300MB ανά δευτερόλεπτο για read και 299MB ανά δευτερόλεπτο για write. Για την ώρα υπάρχουν τρεις διαθέσιμες χωρητικότητες: 32GB, 64GB και 128GB, με τις κάρτες να είναι επίσης αδιάβροχες, shockproof και ανθεκτικές σε υψηλές θερμοκρασίες και ακτίνες Χ. Μαζί με τις SF-G παρουσιάστηκαν και αντίστοιχα card readers που μπορούν να υποστηρίξουν τις υψηλές ταχύτητες της ίδιας της κάρτας, με ονομασία MRW-S1. Για την ώρα δεν υπάρχουν επίσημες τιμές. Ξέρουμε όμως πως οι κάρτες θα κυκλοφορήσουν το Μάρτιο και τα card readers λίγο αργότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*