Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Western Digital εξαγοράζει την SanDisk

Φαίνεται πως οι SanDisk και Western Digital βρίσκονταν όντως σε διαδικασία συνομιλιών (όπως αποκαλύφθηκε πριν λίγες ημέρες) για εξαγορά της πρώτης από τη δεύτερη. Τελικά η συμφωνία ολοκληρώθηκε και η Western Digital εξαγόρασε την SanDisc προς 19 διεκατομμύρια δολάρια. Τη μεγαλύτερη “προαγωγή” από τα στελέχη της SanDisk φαίνεται πως θα πάρει ο Sanjay Mehrotra που θα γίνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Western Digital. Η συμφωνία έχει προφανώς οφέλη και προς τις 2 μεριές, με την SanDisc να έχει πλέον πολύ μεγαλύτερη “άνεση” λόγω άλλων οικονομικών μεγεθών, αλλά και την Western Digital να επενδύει σε flash memory βλέποντας πως η αγορά κινείται συνολικά προς τα εκεί και απομακρύνεται από τους κλασικούς σκληρούς δίσκους.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*