Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Xiaomi ανακοίνωσε καινούργιο live event με αποκαλύψεις νέου hardware

*
Η Xiaomi ανακοίνωσε ένα ψηφιακό event με την ονομασία Mega Launch καθώς ετοιμάζεται να αποκαλύψει καινούργιο hardware. Το Mega Launch event θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου στη 13:30 και θα είναι διαθέσιμο μέσα από τις μεγάλες πλατφόρμες social media. Η εταιρεία δεν αποκάλυψε τι ακριβώς θα πρέπει να περιμένουμε από το event, όμως οι φήμες που κυκλοφορούν αυτήν την περίοδο υποδεικνύουν την εμφάνιση των smartphones Mi 11 Lite, Mi 11 Pro και Mi 11 Ultra.

Σύμφωνα με τις εν λόγω φήμες, το Xiaomi Mi 11 Lite αναμένεται να είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο με επεξεργαστή Snapdragon 775G και στο πίσω μέρος του θα φέρει τρεις κάμερες (65MP η κύρια, 8MP ultrawide και 5MP macro units). Όσο για τα Mi 11 Pro και Mi 11 Ultra, λέγεται πως θα διαθέτουν το μεγάλο Samsung ISOCELL Bright GN2 sensor με ανάλυση 50MP. Όλα αυτά βέβαια μπορούν να επιβεβαιωθούν, ή και να ακυρωθούν στο επερχόμενο live event, οπότε και θα πρέπει να περιμένουμε έως τότε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*