Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία για το Windows 10 Creators Update

*
Η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το επόμενο μεγάλο update για τα Windows 10. Σχετικές αναφορές και φήμες θέλουν την εταιρεία μέχρι το τέλος του μήνα να προσπαθεί να σταθεροποιήσει την τελική έκδοση του creators update, με σκοπό να εξαλείψει, όσο μπορεί, τυχόν crush bugs πριν τη γενική διάθεσή του στους χρήστες. Αρχικά η Microsoft σχεδίαζε να κυκλοφορήσει τη συγκεκριμένη ενημέρωση τον Μάρτιο, αλλά τελικά αυτή θα γίνει διαθέσιμη τον Απρίλιο.



Το Windows 10 Creators update θα περιλαμβάνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά, αλλά η πιο σημαντική προσθήκη θα είναι το interface για συσκευές Windows 10 VR. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • billbig
    • Έχει λίγα gaming stuff (broadcasting, tournaments κ.λπ.), το 3D Paint και ένα κάρο άλλες ευκολίες και features για αυτό, My People (στην ουσία σειρά από ευκολίες και shortcuts για πιο εύκολη και γρήγορη επικοινωνία με συγκεκριμένα πρόσωπα που επιλέγει ο χρήστης) και μετά μικροπροσθήκες για πράγματα που χρησιμοποιούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο Pen. Αυτά μαζί με το VR είναι τα πιο τρανταχτά.

      Γενικά έχει πέσει βάρος περισσότερο σε πιο "creative" features, κι αυτό και ονομάζεται creators update.

    • jack124
    • Επίσης θα έχει το Game mode : https://www.enternity.gr/Article/Games/News/Game-Mode-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-Windows-10/40415.html
      Αλλά επίσης η Microsoft θα επιστρέψει την δυνατότητα να κάνει κάποιος παύση τις αυτόματες ενημερώσεις

*