Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί και πάει για τον Οκτώβριο η κονσόλα Analogue Pocket

*
Η κονσόλα Analogue Pocket είναι το επόμενο θύμα της έλλειψης parts στην αγορά και όπως ανακοίνωσε η κατασκευάστρια εταιρεία, η κυκλοφορία του καθυστερεί και πάει για τον Οκτώβριο. Το εν λόγω gadget είναι φτιαγμένο να παίζει παιχνίδια του Game Boy και η εταιρεία σημείωσε πως η εξέλιξη αυτή αλλάζει αρκετά τα σχέδιά της, ενώ παράλληλα ζήτησε και συγγνώμη από τους καταναλωτές. «Υπάρχουν αρκετές ελλείψεις σε διάφορα ηλεκτρονικά parts και άλλα θέματα με τα logistics που μας αναγκάζουν να πάρουμε αυτήν την απόφαση», σημείωσε σε ένα σχετικό tweet της. Υπενθυμίζεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καθυστερεί η κυκλοφορία του Analogue Pocket, καθώς αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2020 και τελικά πήγε -αρχικά- για τον Μάιο του 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*