Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Intel και AMD configurations το Surface Laptop 4 της Microsoft

*
Για ένα διάστημα το Surface Laptop 3 ήταν ένα από τα καλύτερα laptops της αγοράς και τώρα η Microsoft προετοιμάζει την κυκλοφορία του Surface Laptop 4. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα WinFuture η συσκευή πρόκειται να λανσαριστεί μέσα στον προσεχή Απρίλιο. Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι ότι θα υπάρχουν επιλογές τόσο για configurations με προϊόντα Intel όσο και με προϊόντα της AMD. Τα μοντέλα με AMD θα έχουν chips από τη σειρά Ryzen 4000 mobile, όπως τα Ryzen 5 4680U και Ryzen 7 4980U. Τα μοντέλα με Intel θα είναι εφοδιασμένα με 11ης γενιάς CPUs, όπως οι Core 15-1145G7 και Core i7-1185G7.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, τα νέα μοντέλα θα έρθουν με οθόνες 13,5'' και 15'', αναλογίας 3:2. Στην πρώτη περίπτωση η μέγιστη ανάλυση θα είναι 2256 x 1504 και στη δεύτερη 2496 x 1664. Η RAM θα φτάνει στα 32GB, όμως μόνο έως 16GB για τα μοντέλα με AMD. Τέλος, στα μοντέλα με Intel ο αποθηκευτικό χώρος θα μπορεί να είναι ακόμα και 1TB, αριθμός που μειώνεται στο μισό για τα AMD laptops.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*