Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με αντίστροφη ασύρματη φόρτιση το iPhone XI (iPhone 2019)

*
Βρισκόμαστε μακριά από την αποκάλυψη του iPhone XI (iPhone 2019), ωστόσο νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα και αυτή τη φορά αφορούν στην αντίστροφη ασύρματη φόρτιση που θα υποστηρίζει. Πρόκειται για μια χρήσιμη λειτουργία που έχουμε δει και σε αρκετές ακόμη συσκευές το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως το Samsung Galaxy S10, το Huawei Mate 20 Pro και το Huawei P30 Pro. Σύμφωνα με αναλυτή, η αμερικανική εταιρεία ενημέρωσε σχετικά με αυτήν της την πρόθεση τους μετόχους της, σημειώνοντας πως οι νέες συσκευές θα μπορούν να φορτίζουν ασύρματα άλλα iPhones, καθώς και τα νέα AirPods. Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, η Compeq θα παρέχει τα σχετικά battery boards, ενώ η STMicro τον σχετικό controller φόρτισης. Κάτι τέτοιο, αναμένεται να ανεβάσει και την χωρητικότητα των μπαταριών για τις νέες συσκευές. Περισσότερα στους επόμενους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*