Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με πλαϊνή pop-up 44MP selfie cam το Lenovo Legion 2 Pro smartphone

*
Η Lenovo έχει αρχίσει να teaseάρει αρκετά πιο έντονα το Lenovo Legion 2 Pro smartphone της και ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του θα είναι η πλαϊνή pop-up selfie camera. Η τοποθέτησή της εκεί έγινε έτσι ώστε να είναι διαθέσιμη την ώρα που ο παίκτης κρατάει στα χέρια του τη συσκευή σε οριζόντια διάταξη, όσο απολαμβάνει δηλαδή τα αγαπημένα του videogames. Ο αισθητήρας της selfie cam θα είναι 44MP, ενώ ο αισθητήρας της βασικής cam στο πίσω μέρος θα είναι 64MP, υποστηρίζοντας λήψεις video σε 4K 120fps ή 8K 30fps. Ενημερώσεις είχαμε και για το θέμα του διπλού συστήματος ψύξης που θα διαχέει σωστά τον αέρα στο εσωτερικό του smartphone. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συσκευή θα έχει οθόνη AMOLED 6.92 ιντσών με 144Hz refresh rate, Snapdragon 888 chipset με έως και 16GB LPDDR5 RAM και μπαταρία 5500mAh με φόρτιση 90W.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*