Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέo Samsung Curved Soundbar

Η Samsung παρουσίασε το νέο Curved Soundbar HW-H7501. Όπως αναφέρει η εταιρεία στο σχετικό δελτίο Τύπου, «η καμπυλότητα του Curved Soundbar σε συνδυασμό με την τεχνολογία Surround Sound Expansion, προσφέρει καθηλωτικό ήχο». Επιπλέον, στα αξιοσημείωτα χαρακητριστικά θα πρέπει να προστεθούν τα 320 watt «κρυστάλλινου ήχου», surround 8.1 καναλιών, καθώς και τα ενσωματωμένα πλαϊνά ηχεία. Παράλληλα, η τεχνολογία TV Sound Connect κάνει πολύ εύκολη την ασύρματη σύνδεση του Curved Soundbar με την τηλεόραση μέσω Bluetooth, ενώ, στην περίπτωση που η Samsung Curved τηλεόραση είναι τοποθετημένη στον τοίχο, το Curved Soundbar, εφαρμόζει σαν ένα σώμα με την τηλεόραση, χωρίς να απαιτείται επιπλέον βάση στήριξης.



Επίσης, ο χειρισμός του Soundbar και της τηλεόρασης γίνεται με ένα μόνο τηλεχειριστήριο ή ακόμα και από το smartphone του χρήστη. Τέλος, το Samsung Curved Soundbar είναι συμβατό με τα μοντέλα Samsung τηλεοράσεων 2014: Η8000, ΗU7200, HU8200 και HU8500.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*