Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα devolo Mesh WiFi 2

*
Η νέα σειρά προϊόντων Mesh WiFi 2 φέρνει την κορυφαία τεχνολογία WiFi στο σπίτι ενώ παράλληλα αποκλείει μια για πάντα τις ασταθείς συνδέσεις. Η διαδικασία είναι απλή και plug-and-play: μόλις συνδεθούν στην πρίζα, οι προσαρμογείς συνδέονται αυτόματα με auto-pairing και την ίδια στιγμή η πρίζα μετατρέπεται σε σημείο πρόσβασης στο Internet. Τα νέα devolo Mesh WiFi 2 έρχονται με δύο ή τρεις προσαρμογείς mesh WiFi (Starter Kit και Multiroom Kit) και παρέχουν ολοκληρωμένη κάλυψη δικτύου για όλο το σπίτι. Το σύστημα του Mesh WiFi 2 χειρίζεται με απλό τρόπο όλη την ασύρματη μετάδοση δεδομένων, δίνοντας έτσι στο οικιακό δίκτυο μια σημαντική αναβάθμιση. Το σύστημα τριών ζωνών μεταδίδει στις συχνότητες 2,4 και 5 GHz και χρησιμοποιεί επίσης το G.hn (το οποίο είναι σήμερα το ταχύτερο πρότυπο για Powerline) ως ραχοκοκαλιά, για σταθερή μεταφορά δεδομένων μέσω της ηλεκτρικής καλωδίωσης του σπιτιού. Επιπλέον, το ασύρματο οικιακό δίκτυο είναι εξαιρετικά ασφαλές χάρη στο WPA3.



Το νέο devolo Mesh WiFi 2 είναι τώρα διαθέσιμο σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα. Το devolo Mesh WiFi 2 Starter Kit περιλαμβάνει δύο προσαρμογείς στην τιμή των 249.90 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Για κάλυψη μεγαλύτερων χώρων, το devolo Mesh WiFi 2 Multiroom Kit περιλαμβάνει τρεις προσαρμογείς στην τιμή των 369.90 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Οι συσκευές είναι πλήρως συμβατές με όλη τη σειρά devolo Magic και όλα τα router. Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή τριών ετών για τις συσκευές της. Σε περίπτωση βλάβης εντός της εγγύησης γίνεται άμεση αντικατάσταση του προϊόντος. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*