Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα αναβολή για την κυκλοφορία του Intellivision Amico

*
Η κυκλοφορία της κονσόλας Intellivision Amico αναβλήθηκε για τρίτη φορά. Το σύστημα που είναι βασισμένο στην κλασσική παιχνιδομηχανή της Mattel που λανσαρίστηκε τη δεκαετία του '80 ήταν αρχικά προγραμματισμένη να φτάσει στα χέρια των καταναλωτών τον Οκτώβριο του 2022. Αυτό δεν κατέστη εφικτό λόγω της πανδημίας του COVID-19. Ως επόμενο παράθυρο κυκλοφορίας ορίστηκε ο Απρίλιος του 2021 και στη συνέχεια το Φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

Τώρα, η εταιρεία απέστειλε ένα email σε όλους όσους έχουν προπαραγγείλει την κονσόλα, ενημερώνοντάς τους πως θα υπάρξει νέα καθυστέρηση και οι προ-παραγγελίες θα ικανοποιηθούν μέχρι το τέλος του έτους. Επιπλέον, όσοι έχουν ήδη παραγγείλει το σύστημα θα λάβουν ένα special δώρο από την ομάδα ανάπτυξης, που σημειώνει πως ο επιπλέον χρονος θα χρησιμοποιηθεί για τη βελτιστοποίηση του λειτουργικού συστήματος, κάτι που θα βοηθήσει τις μελλοντικές διαδικασίες δημιουργίας νέου λογισμικού.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*