Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα διαρροή του Samsung Galaxy Watch 3

*
Λιγότερο από μια εβδομάδα μετά την πρώτη διαρροή του Samsung Galaxy Watch 3 έρχονται στο φως νέες εικόνες της συσκευής σε λειτουργία από το TechTalkTV. Αν και δεν μας κάνουν ιδιαίτερα σοφότερους, οι φωτογραφίες μας δείχνουν ένα γνώριμο λειτουργικό, πιθανότατα μιας νέας έκδοσης του Tizen OS, ενώ βλέπουμε τα εικονίδια των Calendar και Galaxy Store apps ελαφρώς αλλαγμένα. 

Το Galaxy Watch 3 αναμένεται να διατεθεί σε μεγέθη 45mm και 41mm καθώς και σε εκδόσεις Wi-Fi και LTE. Φήμες θέλουν στα χαρακτηριστικά του να συγκαταλέγονται μετρητής παλμών της καρδιάς, ελεγκτής πίεσης του αίματος, ECG sensor, GPS ενώ λέγεται πως θα είναι αδιάβροχο σε έως και 50 μέτρα βάθους για 10 ολόκληρα λεπτά τη φορά.


Παρόλα αυτά ακόμα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της συσκευής από τη Samsung οπότε και είμαστε επιφυλακτικοί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*