Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα μέθοδος για να εγκαταστήστε οποιαδήποτε εφαρμογή Android στη Huawei P40 Series

*
Τα Huawei P40 Series smartphones κυκλοφορούν σήμερα στη χώρα μας και πολλοί έχουν αρχίσει να ψάχνονται για τα των εφαρμογών. Και πλέον υπάρχει (ασφαλής) λύση! Όπως είναι γνωστό, τόσο το Huawei P40, όσο και το Huawei P40 Pro κυκλοφορούν με τα Huawei Mobile Services και πρακτικά δεν θα μπορέσουν να βρουν εφαρμογές και υπηρεσίες της Google στη συσκευή τους, αλλά και ούτε να τα περάσουν με τον παραδοσιακό τρόπο. Αν δεν θέλετε λοιπόν να περάσετε απλά με την κλασική μέθοδο εγκατάστασης αρχείων .apk τα πάντα στο κινητό σας, υπάρχει μια ακόμη λύση που δοκιμάστηκε και λειτουργεί άριστα. Μέσω της εφαρμογής MoreApps που είναι διαθέσιμη στο Huawei AppGallery είτε με απευθείας download του αρχείου που θα βρείτε εδώ.



Μετά την εγκατάστασή του μπορείτε να αναζητήσετε την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει και μια σειρά από links στο κάτω μέρος θα σας καθοδηγήσουν σε διάφορες πηγές download. Σε οτιδήποτε μπορεί να βρείτε ελεύθερο στο διαδίκτυο, η εφαρμογή MoreApps έχει φροντίσει έτσι ώστε να προσφέρει ασφαλή links και εφαρμογές. Με αυτή τη διαδικασία δεν θα έχετε βέβαια πάντα τις πιο ενημερωμένες εκδόσεις αυτόματα (θα πρέπει να κάνετε είτε χειροκίνητα ενημερώσεις, είτε να ψάχνετε κάποιο νέο αρχείο εγκατάστασης μέσω του app), αλλά η συσκευή σας θα είναι πληρέστατη και δεν θα της λείπει τίποτα από οποιοδήποτε άλλο Android smartphone με Google Mobile Services.



Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Huawei P40 Pro, διαβάστε το αναλυτικό review του Δημήτρη Καρέτσου εδώ και ετοιμαστείτε και για το review του Huawei P40 που έρχεται τις επόμενες μέρες στο site μας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*