Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φήμες για καινούριο Surface εντός του έτους

Η επίσκεψη του Ινδού developer Shubhan Chemburkar στα γραφεία της Microsoft μας φέρνει νέες πληροφορίες για το τι νέο μας ετοιμάζει το τμήμα του Microsoft Surface. Αν όλα όσα μας λένε οι αφίσες που φωτογράφησε ο Chemburkar είναι αλήθεια, η Microsoft ετοιμάζεται να ανακοινώσει κάτι καινούριο στην οικογένεια των Surface, τόσο το 2016, όσο και το 2017 μιας και υπήρχαν prints με το σχήμα ενός Surface, την αντίστοιχη χρονιά και την ατάκα “coming soon”. Για την ώρα οι συγκεκριμένες αφίσες είναι απλά placeholders και κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος πως μιλάμε για “κανονικό” Surface hardware. Άλλωστε οι φήμες ήδη μιλούν για ένα All-In-One Surface για χρήση στο σαλόνι, Surface Phone ή ακόμα και πιθανά αξεσουάρ και όχι κάποια συσκευή. Το μόνο που απομένει για εμάς είναι η αναμονή.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Connie GR
    • Χαλασμένα λογισμικά; Κάθε άλλο παρά χαλασμένα τα λες, αλλά τέλος πάντων. Γενικότερα η είδηση ήταν για Surface, όχι για Windows. Εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι.

*