Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φήμες για μοντέλο Nintendo Switch Pro

*
Οι φήμες για ένα μοντέλο Nintendo Switch Pro δεν είναι νέες. Ίσως θυμόσαστε ότι τον περασμένο Αύγουστο, ρεπορτάζ του Bloomberg ανέφερε πως η Nintendo ετοιμάζει ένα αναβαθμισμένο μοντέλο της υβριδικής κονσόλας. Τώρα νέες φήμες έρχονται να φουντώσουν ξανά τις σχετικές συζητήσεις.

Αυτή τη φορά, οι πληροφορίες προέρχονται από έναν dataminer με ψευδώνυμο SciresM που αναφέρει ότι η νέα κονσόλα έχει για την ώρα την κωδική ονομασία Aula. Επιπλέον, υποστηρίζει ότι η οθόνη θα είναι τύπου OLED και πολύ πιθανό το σύστημα να υποστηρίζει ανάλυση 4K, χρησιμοποιώντας chip της Realtek στο dock. Τέλος, σύμφωνα πάντοτε με τον SciresM, η μπαταρία του Nintendo Switch Pro θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, ενώ αναβαθμίσεις θα υπάρξουν και στον τομέα της ψύξης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*